Lördag!

U p p d a t e r i n g -  Tänkte skriva om hur min dag har varit! Jag försov mig i morse , som ni kanske märkte. Brukar alltid skriva ett inlägg varje morgon innan jag går till jobbet! Så har jag inte skrivit ett på morgonen så vet ni varför! Jag vaknade när klcokan ringde vid halv sju! Men sen så tänkte jag som vanligt; Ska bara dra mig fem minuter. Dom där fem minuterna brukar alltid bli flera, Det slutade med att jag bara vaknade och tänkte shiit vad är klcokan? jo men vist klocka var redan halv åtta. Och jag som börjar vid 8 på morgon! Vanligt vis brukar jag gå till jobbet halv åtta så jag blev någon minut sen! Fick inte mitt morgon kaffe och det sög verkligen hehe! Det gick mycket segt på jobber idag.

Tror jag gäspade och var seg och trött enda tills klockan elva och då är det illa. Hehe men det gick ifall bra förutom att det är så jävla kallt inne i frysen när man ska hämta varorna! Tänk dig att gå in i ett stort rum som mitt vardags rum som är jätte stort så är hela rummet helt änkelt en frys. Brr skäger jag bara när man ska leta på alla dessa vagnar efter någonting som är slut som en kund vill ha! haha nästan att man borde ha vinter jacka vantar och mössa faktiskt hehe! Sen var det lags för lunch jag käkade korv stråganof som älskling hade gjort till mig. sötnosen då! hehe vad jätte gott! Sen var det bara att jobba en och en halv timma sen gick jag hem!

Innan jag gick så Handlade jag läsk mjölk och sen magnumglassar mums och jammi jammi var det hehe! Sen var det bara att ta en cigg inne på jobbet , palla stå ute i kylan hehe! Efter det så gick jag hem till mig och gissa vart jag hittade peter? Jo i sängen haha! Och då var klcokan tre. När jag kom hem så fick han en chock och frågade ; Vad gör du hemma så här tidigt? Haha jag bara skrattade och sa lilla gubben klockan är halv fyra ditt mongo! Då gick han upp och försökte vaklna till! Men som sagt då var det dax för mig! Jag var svin trött så vi kollade lite på en film i sängen , svin skönt att krypa ner där när man jobbat en hel dag! Slutade givetvis med att jag somnade och vaknade igen klockan 20:00!

Då var det bara att lägga sig i soffan för att sätta på Lets dance! Kollade ni på det? vad tyckte ni? Ärligt talat tycker jag ; Magnus, Laila & Morgon var bäst. Men det är ju första gången så allt kan ju hända eller vad säger ni? hehe! Sen gick jag och älskling över till musten och drack en kopp katte! sen hängde vi med han för att tvätta Bmw. Vad roligt att ut och åka lite och så var det fränt att sitta inne i bilen och kolla på allt skum och vatten som sprutades på! Sen kom nått skum med färger hehe coolt. NU sitter jag hemma igen och surfar. Tänkte kolla om det finns någonting bra på tv. Vad ska ni göra ikväll eller vad har ni gjort?

Oj det blev vist ett ganska så långt inlägg, kanske ingen som orkar läsa allt detta , kanske inte ni tycker är så interessant att veta vad jag gör men har inget annat för mig , och inget annat att skriva om just nu så ni får läsa mitt skit haha! nerrå. Nu ska jag kolla på tv och sen så hörs vi lite senare! Tack för att ni läser min blogg , jätte roligt att det är så många som läser den!  Skriv gärna en kommentar Och svara på frågorna i från inlägget kanske? Ta hand om er så länge så hörs vi senare som sagt! Hehe puss pus och kram sockertoppar.

RSS 2.0